Winkelwagen

Terugbetalingsbeleid

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. De kosten voor het retour zijn voor de koper.Ā 

Geef je ordernummer en de reden voor je retour in op het contactformulier. Onze klantenservice zal het retourverzoek beoordelen en verdere instructies sturen als de retour is goedgekeurd.

Geretourneerde artikelen moeten zich in de originele verpakking bevinden, inclusief accessoires, handleidingen en documentatie.

Geretourneerde artikelen moeten ongebruikt zijn. Ze moeten in dezelfde staat zijn waarin we ze naar u hebben verzonden en in hun originele verpakking. Als de staat waarin het product naar ons is teruggestuurd niet aanvaardbaar is, behouden wij ons het recht voor om niet terug te betalen of te ruilen.

Afgeprijsde artikelenĀ (indien van toepassing).

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen afgeprijsde artikelen niet worden terugbetaald.

A-Merken, lage prijzen

Direct uit voorraad geleverd

14 dagen geld terug

14 dagen geld terug garantie

Tevreden klanten

Meer dan 11.210 klanten

100% veilig betalen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa